tirsdag 31. mai 2011

Chili med flaskegresskar (butternut squash) og couscous


Idag blir det både sunn og rask middag. Denne retten har et lavt kalori- og fettinnhold, og tar ca 30 minutter å lage. Det er så deilig å spise god og mettende middag og alikevel ha en lett følelse i magen.
Til 4 trenger du:

1 stor løk, finhakket
4 hvitløksfedd, presset
olivenolje
chilipulver, mengde etter smak
1 kg flaskegresskar, renset og skåret i terninger
2 bokser hermetiske tomater
1 boks borlottibønner
150-160 gr couscous
frisk koriander eller persille, hakket

Ha olivenolje i en stekepanne. Stek løk og hvitløk på lav/middels varme til løken er myk, ca 7 minutter. Tilsett chilipulver, stek i 1 minutt, og ha i gresskar og hermetiske tomater. La det hele putre i 10-15 minutter til gresskaren har blitt mør.
I mellomtiden lager du couscous etter anvisning på pakken.
Ha bønner i sausen og la de bli gjennomvarme. Rør forsiktig inn couscous.
Dryss over koriander eller persille og server! Grønn salat passer godt som tilbehør. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...