onsdag 13. juli 2011

Pasta med røkt laks


Det er ikke så vanlig å ha pasta som tilbehør til fisk hos oss. Jeg synes at fisk passer best til pasta hvis du for eksempel har tomat- eller kremete saus til. Med andre ord, du må ha en saus eller tilbehør som mer eller mindre er italiensk. Denne pastaretten er rett og slett nydelig. Bruker du fersk pasta, får du middag på 10 minutter. Til 4 trenger du:

400 gr spaghetti eller linguine
3 dl fløte
2 hvitløksfedd, pressede eller finhakkede
200-250 gr røkt laks i strimler
revet parmesan
salt og pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Ha fløte og hvitløk i en kjele. Krydre med salt og pepper og varm forsiktig opp.
La pastaen renne av og ha den tilbake i kjelen. Tilsett røkt laks, fløte og et par never parmesan.
Server straks med revet parmesan og nymalt svart pepper til. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...