torsdag 7. juli 2011

Pasta og pølser i en gryte


De få gangene vi spiser pølser, har vi som oftest pasta som tilbehør. Denne gangen hadde jeg en halv pose spinat og noen vårløk i skapet som jeg måtte bruke opp før de fant veien til søppeldunken. Og da ble det en slags pølse- og pastagryte til middag.
Til 4 trenger du:

450 gram fusilli eller annen kort pasta
400-500 gram pølser
litt smør til steking
150 gram spinat, i strimler
2 vårløk, i skiver
ca 2 dl kremfløte (jeg tok en splash til det ble en passende konsistens)
salt og pepper
revet ost til servering

Kok pasta som anvist på pakken.
Varm opp pølsene i stekeovnen ved 150 grader i ca 10 minutter. Dette gjør jeg alltid for å slippe å bruke stekesmør.
Stek spinat i litt smør til den nesten faller sammen. Tilsett vårløk og fløte, og varm opp. Vårløk tåler ikke så mye varmebehandling, så vær rask. Krydre med salt og pepper.
Del pølser i skiver. Bland pølseskivene og pastaen med spinaten og server.
Revet gulost og grønn salat passer godt til. :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...