torsdag 25. august 2011

Kyllingrullader med pesto og soltørkede tomater


Dette er en rett som vi lager ganske ofte. Rulladene er superenkle å lage og smaker veldig godt. Du kan rulle de sammen flere timer i forveien og la de stå i kjøleskapet til de skal stekes. Dermed er dette en perfekt rett hvis du venter gjester og vil gjøre det meste på forhånd. Oppskriften er hentet fra Aperitif. 

Til 4 trenger du:

4-6 kyllingfileter (avhengig av hvor store filetene er)
4-6 soltørkede tomater, i strimler
oregano
salt og pepper
revet parmesan

Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem til de er ca 0,5 cm tykke. Smør ca 1-2 ts pesto på hver filet, fordel soltørkede tomater over (ikke ha på for mye), krydre med salt, pepper og oregano. Vær forsiktig med saltet. Dryss over revet parmesan til slutt.
Rull sammen filetene og fest noen tannpirkere for å holde de sammen. Legg rulladene i en ildfast form penslet med litt olivenolje, og stek på 200 grader i ca 20 minutter.
Skjær rulladene i pene skiver og server med stekte poteter eller pasta. :)

* Blir det noen skiver til overs, kan du ha de på brødskiva til lunsj neste dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...