onsdag 21. september 2011

Kyllingfilet i spekeskinke med kremet soppsaus


Nå er vi endelig ferdige med bursdagfeiringer. Vi har spist kake hver dag siden torsdag og til og med jeg har fått nok. :) Idag er det kylling med soppsaus til middag.
Til 4 trenger du:

4 kyllingfileter
4-8 spekeskinkeskiver, gjerne parmaskinke
salt og pepper
paprikapulver
olivenolje

Soppsaus:
200 gr sopp
smør til steking
2,5 dl eplejuice/hvitvin
1 ss Dijonsennep
3 dl kremfløte
litt hvetemel
Tørk kyllingfiletene med kjøkkenpapir. Krydre med salt, pepper og paprikapulver. Rull filetene inn i skinkeskivene, bruk gjerne 2 skiver på hver filet.
Ha litt olivenolje i en ildfast form og legg filetene i. Stek filetene på 200 grader i ca 20 minutter eller til de er gjennomstekt.
I mellomtiden lager du sausen. Skjær soppen i biter og stek lett i en stekepanne med litt smør i.
Ha eplejuice/vin i en kjele, kok opp og la den koke inn litt. Rør inn sennepen og tilsett fløten. Virker sausen for tynn kan du jevne den med litt hvetemel, evt. maisenna. Rør inn soppen og smak til med salt og pepper.
Server kyllingfiletene med soppsaus og stekte poteter. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...