lørdag 10. september 2011

Pasta med squash


Denne deilige kombinasjonen av squash og tomater er perfekt for både lunsj og middag. Du kan bruke hvilken som helst type kort pasta til denne retten. Her er oppskriften:

1 gul løk eller 4 sjalottløk, hakkede
2 hvitløksfedd, finhakkede
1 stor squash, i terninger
1 boks hermetiske cherrytomater
olivenolje
salt og pepper
frisk basilikum, hakket
revet parmesan

400 gr pasta

Kok pasta etter anvisning på pakken. Regn ut tiden slik at pastaen blir ferdig omtrent samtidig som grønnsakene.
Ha litt olivenolje i en stekepanne. Legg i løk og hviløk og stek over lav varme til løken er myk, ca 5 minutter. Rør om av og til. Ha i squashterningene og stek raskt under omrøring. Squashen skal ikke være for myk, men ha litt tyggemotstand. Ha i tomatene og la de bli varme. Ikke rør for mye slik at tomatene ikke blir ødelagt. Smak til med salt og pepper.
Bland pastaen med squashsausen og dryss over hakket basilikum. Pynt gjerne med noen hele blader.
Strø over revet parmesan og server straks! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...