lørdag 3. september 2011

Penne med tunfisk og salsa verde


Deilig og rask tunfiskpasta til middag idag. Oppskriften er til 2:

250 gr penne
240 gr hermetisk tunfisk i olivenolje
3 ss olivenolje (du kan bruke oljen fra tunfisken)
hakket bladpersille
hakket basilikum
1 ss kapers
1 presset hvitløksfedd
1 ts Dijonsennep
2 ansjosfileter
saften og skallet av 1 sitron
salt og pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Smuldre tunfisk i en bolle.
Ha urter, kapers, hvitløk, sennep, ansjos, halvparten av sitronskallet, sitronsaft og 3 ss olivenolje i en blender. Kjør til du har en pestolignende masse. Smak til med salt og pepper.
Bland salsaen med tunfisken, tilsett pasta og resten av sitronskallet.
Server umiddelbart! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...