lørdag 15. oktober 2011

Pasta med reker og tomater


Er du også veldig glad i reker, men lei av å spise de på en loffskive med majones? Da må du prøve denne utrolig gode og raske pastaretten! :)
 Til 4 trenger du:

500 gr pasta, gjerne lumaconi eller maccheroni
olivenolje
3 hvitløksfedd, hakkede
300 gr pillede reker
2 bokser hermetiske cherrytomater
litt sitronsaft
sukker
salt og pepper
2 ss rømme eller creme fraiche
frisk bladpersille, hakket

Kok pastaen etter anvinsing på pakken.
Ha litt olivenolje i en stekepanne. Stek hvitløken på middels varme. Pass på at den ikke blir svidd. Hell tomatene over og la det småkoke på lav varme i et par minutter. Tilsett rekene og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.
Bland sammen pastaen og sausen, rør i rømme/creme fraiche, strø over hakket bladpersille og server! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...