torsdag 13. oktober 2011

Spekeskinke med parmesan, melon og cherrytomater


Her har du enda en god, fargerik og superenkel forrett, som vil falle i smak hos de fleste.
Du trenger:

2 pakker parmaskinke eller St. Daniele
parmesan
Cantaloupemelon
Piel de Sapo melon
cherrytomater
frisk basilikum

Lag ruller av skinken og legg i midten av fatet.
Riv parmesan med ostehøvel og legg skivene mellom skinkerullene.
Lag melonkuler ved hjelp av en melonskje. Bland sammen kulene.
Arranger melonkulene og cherrytomatene rundt skinken eller på siden. Det kan være lurt å legge de hver for seg slik at melonsaften ikke kommer på tomatene.
Pynt med friske basilikumsblader og server! :)

* Du kan også servere skinken med kun melon eller tomater.
* Forretten kan lages flere timer i forveien. Da kan du legge skinke og parmesan på fatet og melonkulene i en egen skål. Legg melonkulene på fatet rett før servering ellers vil skinken bli bløt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...