tirsdag 10. januar 2012

Stekt laksefilet med tomatsalsa og pasta


Enkel laksemiddag med nydelig tilbehør. Perfekt på en hverdag når du har dårlig tid.
Til 4 trenger du:

4-5 laksefileter
salt og pepper
tørket basilikum
olivenolje

1 rød løk, i skiver
2 hvitløksfedd, hakket
1 boks hermetiske cherrytomater
1 glass svarte oliven
frisk basilikum

400 gram pasta

Sett stekeovnen på 200 grader.
 
Ha litt olivenolje i en ildfast form. Legg laksefiletene i formen og krydre med salt, pepper og basilikum. Stek laksefiletene midt i ovnen i ca 20 minutter.
 
Kok pasta etter anvisning på pakken.
 
Ha olivenolje i en stekepanne og stek løken på middels varme til den er myk.
Ha i hvitløk og stek på lav varme et par minutter.
Ha i cherrytomater og oliven og la dem bli gjennomvarme. Rør minst mulig for å ikke knuse tomatene.
Smak til med salt og pepper.
 
Server laks sammen med pasta og tomatsalsa. :)

2 kommentarer:

  1. Nam ser så godt ut! Er følger i bloggen din, du er kjempe flink..
    Tenkte å lage purke i dag :)

    SvarSlett
  2. Hei Iselin! Så hyggelig :) Lykke til med purkene! Gled deg :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...