onsdag 8. februar 2012

Buddy's panering


Denne nydelige paneringen til Buddy Valastro passer utmerket til både kjøtt og fisk. Steker du noen skjeer i god olivenolje, har du et fantastisk tilbehør til kokt pasta. Bare strø over og nyt. Du trenger ikke noe annet. :)
Oppskriften er til en stor porsjon, som du kan dele opp og fryse. Alltid kjekt å ha. Finn frem:

500 gram loff eller annet lyst brød
2-2,5 dl revet pecorino eller parmesan
2 hvitløksfedd, presses
noen ss hakket bladpersille eller 5 ss tørkede urter, for eks. basilikum, oregano, timian, rosmarin
1/2 ss salt

Skjær brød i skiver og la de tørke på en rist over natten.
Knekk brødskivene i biter og kjør de i en blender eller foodprocessor til du har mindre biter, nesten smuler.
Tilsett ost, hvitløk, urter og salt, og kjør videre til du har fine smuler.
Panering holder seg ca 3-4 dager i kjøleskapet. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...