lørdag 21. juli 2012

Pasta alla Puttanesca


Pasta alla Putanesca er en godt krydret og litt salt sør-italiensk pastarett. Det er vanlig å servere sausen sammen med spaghetti.
Til 4 trenger du:

olivenolje
1 løk, finhakket
4 hvitløksfedd, i skiver
1 chili, i tynne skiver
6 -8 ansjosfileter, hakkede
2 bokser hermetiske tomater
1 dl rødvin
4 ss kapers
1 stort glass sorte oliven
tørket eller frisk oregano
salt og pepper

500 gram lang pasta

revet parmesan til servering

Ha litt olivenolje i en stekepanne.
Ha i løk, hvitløk og chili og la det surre i ca 5 minutter.
Ha i ansjos og la alt surre videre til ansjosen har smeltet.
Ha i tomater, rødvin, kapers, oliven og oregano. Kok opp og la sausen småkoke i 15-20 minutter mens du koker pasta. Smak til med salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og bland den nykokte pastaen sammen med sausen.
Server sammen med nyrevet parmesan. .:)

2 kommentarer:

  1. Denne må prøves! :D

    Ønsker deg en riktig fin dag! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det! Ha en fin dag og helg du også!
      Hilsen
      Svetlana :)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...