mandag 2. juli 2012

Pasta med bønner, mozzarella og stekt paprika


Denne pastaretten kan du servere som en lett middag eller til lunsj, eller som tilbehør. Jeg er veldig glad i cannellinibønner, og brukte dem her, men du kan velge de du liker best eller sløyfe hvis du helst ikke vil ha bønner. :)
Til 4 trenger du:

400 gram makaroni eller annen kort pasta

1 boks hermetiske cannellinibønner

olivenolje
1 liten gul løk, finhakket
2 hvitløksfedd, pressede
1 stor rød paprika, i strimler
salt og pepper
250 gram mozzarella, i store biter
frisk bladpersille, hakket
revet parmesan til servering

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skyll bønnene i kaldt vann og la dem renne av seg i et dørslag.
Varm opp olivenolje i en stekepanne. La hvitløk og paprika surre over lav varme et par minutter.
Krydre med salt og pepper.
La pastaen renne av og bland den sammen med hvitløken og paprikaen i pastakjelen eller stekepannen hvis du får plass.
Rør inn cannellinibønner og mozzarella. Varm opp til mozzarellaen begynner å smelte.
Strø over hakket bladpersille og revet parmesan rett før servering.
Server straks! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...