mandag 23. juli 2012

Spaghetti med hvitløk og olivenolje (spaghetti aglio e olio)


Denne pastaretten er veldig god, enkel og rask å lage, og er perfekt for deg som er glad i hvitløk.
Til 4 trenger du:

500 gram spaghetti

1 dl olivenolje
6-8 hvitløksfedd, presset
tørkede chiliflak
1-2 ts tørket oregano*
salt og pepper

revet parmesan

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Ha en olje i en stor stekepanne, og varm opp på lav varme.
Tilsett hvitløk, et par klyper chiliflak og oregano, og la det surre et par minutter. Ta panna av varmen.
Smak til med litt salt og pepper.
Ha den nykokte pastaen over i stekepanna og blang alt godt sammen.
Server straks med revet parmesan til. :)

*Erstatt gjerne oregano med frisk persille for å få en friskere smak. Persillen skal ikke stekes sammen med hvitløk, men tilsettes i panna sammen med pasta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...