lørdag 11. august 2012

Kylling Jalfrezi


Denne retten laget vi på hytta i sommer. Til tross for papptallerkener ble dette en vellykket middag for oss fire. Kylling Jalfrezi behøver ikke å være typisk hyttemat. Retten er også perfekt på en travel hverdag når du ikke har så mye tid til matlaging men har lyst på noe velsmakende og annerledes til middag.
Oppskriften står på Jalfreziglasset og er slik:

olivenolje til steking
1 løk, grovhakket
1/2 glass (=140 gram) Patak's Jalfrezi curry paste
650 gram kylling, i biter
2 grønne paprikaer, i strimler eller store biter
2 dl vann
1 boks hermetiske tomater

ris

Varm opp olivenolje i en stekepanne og ha i løk. Stek løken på middels varme til den er blank og myk.
Rør i Jalfrezi.
Tilsett kyllingbitene og stek til de har fått en stekeskorpe.
Ha i paprika, vann og tomater. Rør om og la sausen putre under lokk i ca 20 minutter, til kyllingbitene er gjennomstekt.
Server sammen med ris og grønn salat. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...