tirsdag 16. oktober 2012

Pasta med squash, sopp og chili

 
Dette er en veldig enkel og rask middag, som passer fint på en travel hverdag.
Til 4 trenger du:
 
400-500 gram pasta
olivenolje
250-300 gram sopp, i store biter
1 squash, i store terninger
2-3 hvitløksfedd, i skiver
1 liten gul løk eller 2 sjalottløk, i tynne skiver
1 rød chili, i skiver
salt og pepper
frisk persille, hakket
revet parmesan til servering
 
Kok pasta etter anvisning på pakken.
 
Varm opp olje i en stekepanne, og la soppen og squashen frese noen minutter.
Tilsett hvitløk, løk og chili, og stek i 2-3 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Hai den nykokte pastaen, og bland alt godt sammen.
Rør i hakket persille til slutt.
Server straks sammen med revet parmesan. :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...