fredag 12. oktober 2012

Vaniljemuffins fra Magnolia Bakery

 
Disse muffinsene er helt fantastiske. De er myke, luftige og kjempegode på smak. Perfekte til barnebursdager! Pynt dem melisglasur eller krem eller spis dem som de er.
Til 14 store eller ca 20 små muffinser trenger du:

250 gram smør
4 dl sukker
4 store egg
1 ts vaniljeekstrakt
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
2 dl melk

Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i 3 minutter. Pisk inn eggene, ett av gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Pisk inn vaniljeekstrakt.
Sikt sammen mel og bakepulver. Bland melet inn i smørkremen vekselsvis med melken. Jeg brukte slikkepott til å røre med. Ikke rør mer enn nødvendig, ellers kan muffinsene bli kompakte i konsistensen.
Fyll muffinsformene ca 2/3 fulle.
Stek muffinsene ved 175 grader midt i ovnen. Store muffinser trenger ca 30-35 minutter i ovnen. Små trenger ca 20-25 minutter . Sjekk med kakenål om de er gjennomstekt før du tar dem ut av ovnen.
Avkjøl muffinsene på rist.
God helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...