lørdag 3. november 2012

Linsesalat med kylling


God og mettende salat med spennende smaker. Dette var lørdagsmiddag for oss, men salaten kan fint tilberedes på en hverdag. Tilberedningstid er ca 30 minutter.
Til 4 trenger du:

4 kyllingfileter
olivenolje
salt og pepper
paprikapulver

4 dl grønne eller røde linser, eller en blanding
olivenolje
1 stor rød løk, i skiver
4 hvitløksfedd, hakkede
2-3 ss balsamico
salt og pepper
2 røde paprikaer, i skiver
1 stort glass sorte oliven
200 g fetaost, i terninger

Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha litt olivenolje i bunnen av en ildfast form.
Legg kyllingfiletene i formen.
Krydre godt med salt, pepper og parikapulver.
Stek kyllingen midt i ovnen i 15-20 minutter.

I mellomtiden koker du linsene etter anvisning på pakken. La dem renne av.
Surr løk og hvitløk litt i olje.
Tilsett linsene, smak til med balsamico, salt og pepper.
Anrett linsesalaten på 4 tallerkener.
Fordel oliven, fetaost og paprikaskiver over salaten.
Server linsesalaten sammen med kyllingfiletene.
:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...