tirsdag 5. februar 2013

Annica's kylling med hvitløk

 
Denne herlige oppskriften fant jeg hos Annica og den gikk rett inn i oppskriftspermen med en gang. Oppskrfiten inneholder masse hvitløk og det er perfekt for oss som elsker hvitløk. Det fine med denne oppskriften er at til tross for mye hvitløk er den overhodet ikke dominerende. Du kjenner fortsatt den gode kyllingsmaken med et hint av kanel, og duften er rett og slett uimotståelig. Kyllingkjøttet er fantastisk mørt og godt. Anbefaler på det sterkeste!
Til 4-6 personer trenger du:
 
1 hel kylling, gjerne økologisk
smør til steking
2 hele hvitløk
1 nevet hakket persille
1 dl hvitvin
1/2 ss kanel
1 dl kyllingkraft
 
Del kyllingen i 8 biter.
Ha smør i en stekepanne og brun kyllingbitene godt på alle sider.
Legg kyllingbitene over i en gryte.
Skrell hvitløksfeddene og legg i gryten.
Tilsett persille og hvitvin.
Bland kanel sammen med kyllingkraft og hell i gryta.
Kok opp og la det hele småkoke under lokk i 1 time.
Som tilbehør kan du ha pasta, ris, bulgur, mathavre, potetmos, stekte grønnsaker eller godt brød og grønn salat. Ingenting kan slå feil her. :)

2 kommentarer:

  1. Takk for omtale Chocolana:)
    Ha en fin dag!

    Annica

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk til deg for oppskriften! :)

      Ha en fin dag du også :)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...