tirsdag 12. mars 2013

Couscoussalat med kylling

 
Nydelig couscoussalat med en fin kombinasjon av søte nektariner og litt syrlig saus er et fantastisk tilbehør til stekt kjøtt eller fisk. Vi hadde kylling og det smakte kjempegodt. Anbefales!
Til 4 trenger du:
 
4 kyllingfileter
salt og pepper
paprikapulver
 
200 g couscous
 
2 nektariner eller 1 mango, i terninger
1 agurk, i terninger
2 ss olje
saften av 1/2 lime
1/2 ts malt ingefær
2 ss hakket frisk gressløk
salt og pepper
 
Saus:
 
2 dl matyoghurt
revet skall av 1/2 lime
1 ts flytende honning
1 ss hakket mynte
salt
 
Sett stekeovnen på 220 grader.
Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og paprikapulver.
Ha litt olivenolje i en ildfast form og legg kyllingfiletene i formen.
Stek ved 220 grader i ca 20 minutter eller til kyllingfieltene er gjennomstekt.
 
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Avkjøl litt.
 
Bland nektariner/mango, agurk, olje, limesaft, ingefær og gressløk i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Bland sammen med couscous.
 
Rør sammen ingrediensene til sausen.
 
Fordel couscoussalat på 4 tallerkener. Legg kyllingfiletene på toppen og server sammen med sausen.
Nydelig! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...