mandag 4. mars 2013

Mathavresalat med Salma og egg


Dagens middag er en lett og lekker salat med mathavre, Salmalaks og egg. Godt, sunt og enkelt å lage!
Til 4 trenger du:

300-400 g Salmalaks
2 ss olivenolje

2 ss limesaft
1/2 rød chili, finhakket
10 cherrytomater, delt i fire
2 vårløk, i skiver
salt og pepper

2 dl mathavre
2 ss olivenolje
2 ss balsamico

2 avocadoer, i båter
en liten pose babyspinat
1 sjalottløk, i tynne skiver

4 hardkokte egg, i båter

rømme eller matyoghurt

Skjær laksen i små terninger.
Bland lakseterningene sammen med olivenolje, limesaft, chili, tomater og vårløk i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Kok mathavre etter anvisning på pakken.
Bland den kokte mathavren sammen med olivenolje og balsamico.

Anrett spinat, avocadobåter og løk på serveringsfat.
Legg mathavren i midten.
Fordel lakseblandingen på toppen.
Pynt med eggbåter og små rømmeklatter rundt.
Server! :)

2 kommentarer:

  1. Ser friskt og godt ut:) Klem Cecilie

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Cecilie! :-)

      Klem
      Svetlana :-)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...