onsdag 15. mai 2013

Pølsepannekake

 
Dette er en kjempefin måte å bruke opp pølser på hvis du har noen til overs for eksempel etter grilling. Det er ikke ofte vi har pølser til middag, så jeg måtte kjøpe en pakke for å lage denne retten. Oppskriften kommer fra Bakers Brothers og jeg tror jeg fikk med meg det meste av ingrediensene. Det så ivhertfall riktig ut og smakte kjempegodt!
Til 4 trenger du:
 
400-500 g pølser (ta dem du liker), delt i to på tvers
1 rød løk, i tynne skiver
frisk timian
salt og pepper
litt smør til steking
 
Pannekakerøre:
 
2 dl melk
2 egg
115 g hvetemel
en klype salt og pepper
stor klype fennikelfrø
et par rosmarinkvister (kan erstattes med tørket rosmarin)
 
Sett stekeovnen på 200 grader.
 
Ha litt smør i en stekepanne og varm opp.
Stek pølser, løk og timian på høy varme. La pølsene få litt farge, ca 2-3 minutter på hver side.
Krydre litt med salt og pepper.
Bruker du en stekepanne med et avtagbart håndtak, går du til neste steg. Har du ikke en slik stekepanne, må du legge pølsene i en ildfast form.
 
Visp sammen ingrediensene til pannekakerøren og hell over pølsene.
Sett stekepannen/formen midt i ovnen og stek pannekaken i 25 minutter.
 
Skjær pannekaken i serveringsstykker og server sammen med grønn salat. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...