tirsdag 18. juni 2013

Avocado med egg- og rekefyll

 
Dette er en veldig enkel og smakfull forrett/smårett som passer fint å servere om sommeren. Fyllet kan lages flere timer i forveien, så er det bare å fylle avocadoen rett før servering.
Til 4 porsjoner trenger du:

1 stort hardkokt egg
1/2 sjalottløk, finhakket
1 hvitløksfedd, presset
10 pillede reker, hakket
2-3 ss majones
salt og pepper

2  avocado
sitronsaft

frisk dill

sitronbåter til servering

Mos egget med gaffel i en liten bolle.
Tilsett sjalottløk, hvitløk og reker. Tilsett majones til ønsket konsistens.
Smak til med salt og pepper.

Del avocadoene i to og fjern steinene.
Drypp over godt med sitronsaft.
Fordel fyllet i avocadoene og pynt med noen dillkvaster. Alternativt kan du blande litt hakket dill i fyllet.
Server sammen med sitronbåter.

*Tips: Denne oppskriften gir en liten og ikke så mektig forrett/smårett. Skal du servere en lett hovedrett, for eksempel suppe og ønsker en litt mer mettende forrett anbefaler jeg å doble fyllet.

:)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...