mandag 8. juli 2013

Po'Boys med kylling


Dagens rett er, som lovet, gårsdagens etterfølger. Jeg laget Po'Boys med grillet kylling og det var kjempegodt. Hele familien elsket dem! Po'Boys kan serveres både til middag og lunsj og er perfekt turmat.

Til 4 trenger du:

4 Po'Boy brød (oppskriften finner du HER)

2 store kyllingbryst, gjerne Stange
olivenolje
salt
pepper
cajunkrydder (du kan bruke det krydderet du har eller liker best)

cheddarost eller sveitserost, i skiver
4 salatblader
4 store tomater, i skiver
syltagurk, i skiver
løk, i tynne skiver

Dressing:
1 dl majones
1 dl søt chilisaus (jeg brukte Thai)
1/2 ts hvit balsamico
1/2 ts Worcestershiresaus
1/2 sjalottløk, revet
1 hvitløksfedd, presset
salt
pepper
paprikapulver

Start med å lage dressing.
Bland sammen majones, chilisaus, balsamico, Worcestershiresaus, løk og hvitløk.
Smak til med salt, pepper og paprikapulver.
La dressingen stå og trekke mens du lager resten.

Del kyllingbrystene i to horisontalt.
Pensle med olje og krydre med salt, pepper og cajunkrydder.
Grill kyllingens på grillen eller i stekeovnen ved 220 grader (grillfunksjon).
Avkjøl litt.

Skjær kyllingen i strimler.
Del brødene horisontalt, men ikke helt gjennom.
Smør innsiden av brødene godt med dressing. Vær raus.
Legg på kyllingstrimlene. Bruk opp alt selv om det ser mye ut. Po'Boys skal være store. :)
Fordel osteskivene over kyllingstrimlene.
Deretter legger du på salatblader, syltagurk, tomater og løk.
Du kan velge om du vil servere hele Po'Boys eller dele dem i to.

Da er det bare å sette seg i sola og kose seg. :)

2 kommentarer:

  1. Ser skikkelig godt ut:) Bare bytte ut hvetemel med spelt siden jeg ikke tåler det. Gleder meg! Klem Cecilie;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke sant! Bytt ut ca 1 dl av væsken med appelsinjuice. Jeg har lest at spelt liker appelsinjuice. :)

      Klem
      Svetlana :)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...