mandag 1. juli 2013

Stekt kyllingbryst med en enkel sjysaus

 
Dette er en enkel hverdagsmiddag som du kan servere en dag du har lyst på noe litt ekstra godt. Som tilbehør kan du servere omtrent hva som helst. Kyllingen og sausen passer til alt.
Til 2 trenger du:
 
olivenolje
1 ss smør
2 kyllingfileter
salt og pepper
2-3 ss hvetemel
2-3 ss brødsmuler (oppskriften finner du HER)
50 ml hvitvin
1 dl varm kyllingbuljong
saften av 1/2 lime
1 ss smør
2 ss kapers
 
Varm opp olivenolje og smør i en stekepanne på middels sterk varme.
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.
Vend inn i melet og deretter i brødsmulene.
Brun kyllingen godt på begge sider.
Tilsett vin, buljong, limesaft og smør, og la alt sammen putre under lokk til kyllingen er gjennomstekt og sausen har tyknet litt.
Legg kyllingfiletene på tallerkener, hell sausen over og strø over kapers.
Vi hadde potetsalat og grønn salt til og det smakte kjempegodt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...