onsdag 28. august 2013

Pasta med ansjos og hvitløk

 
I dag vil jeg friste dere med en superrask middagsrett som vil falle i smak hos hele familien, selv de som ikke er glade i ansjos. :) Retten tar ca 15 minutter å lage - perfekt når du har det travelt!

Til 2 trenger du:
 
200-300 g spaghetti (mengde avhenger av hvor sultne dere er)
olivenolje
2 hvitløksfedd, i tynne skiver
100 g ansjos (en liten boks), skåret i biter
hakket bladpersille
salt og pepper
revet parmesan til servering
 
Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Bruk gjerne fersk pasta.
 
Ha et par spiseskjeer olivenolje i en liten stekepanne og varm opp på middels varme.
Ha i hvitløk og stek til den begynner å bli myk. Pass på at hvitløken ikke blir brent.
Rør i ansjos.
 
Bland den nykokte pastaen med hvitløken og ansjosen. Få med stekeoljen også.
Tilsett persille og smak til med salt og pepper.
Drypp over litt mer olje og server sammen med revet parmesan og godt brød. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...