tirsdag 8. oktober 2013

Kyllinglår med eggnudler og pannestekte grønnsaker


Denne retten kommer barna garantert til å like til tross for grønnsaker. :) Mine syntes det var kjempegodt!

Til 4 trenger du:

4 kyllinglår
olivenolje
salt og pepper

olivenolje til steking
4 gulrøtter, revet med juliennejern eller skåret i tynne strimler
1 chili, i skiver
4-5 vårløk, skåret i skiver på skrå
ingefærrot på størrelse med en tommelfinger, finhakket
1 ss soyasaus

250 g eggnudler
1 kyllingbuljongterning

Sett stekeovnen på 200 grader.
Pensle kyllinglårene med olivenolje og krydre med salt og pepper.
Legg lårene i en ildfast form og stek i ca 45-50 minutter, avhengig av størrelsen.
Sett gjerne på grillen de siste minuttene for å få litt farge.

I mellomtiden varmer du opp olivenolje i en stekepanne eller wok.
Stek gulrøtter, chili, vårløk og ingefær raskt på høy varme.
Tilsett soyasaus til slutt.

Kok nudlene etter anvisning på pakken men tilsett kyllingbuljong i kokevannet. Det gir nudlene litt ekstra god smak.
Pass på å time det slik at nudlene er ferdigkokt samtidig som kyllingen er ferdigstekt. Det er mye bedre å la kyllingen stå og hvile litt mens du koker nudlene enn at nudlene skal vente på kyllingen og bli kalde.

Bland nudlene sammen med grønnsakene og server med kyllinglår! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...