tirsdag 5. november 2013

Lun potetsalat med kremost


Vi spiser mye poteter om dagen. Det er litt rart siden jeg vanligvis ikke er så glad i poteter, men nå i det siste har det blitt veldig mye av det fordi jeg må bare ha det. :) Og epler. :) Dagens rett er en lun potetsalat med kremost. Rask å lage, smaker kjempegodt og passer til det meste.

Til 2 trenger du:

4 kokefaste poteter
olivenolje
2 hvitløksfedd, hakket
125 g kremost naturell
frisk gressløk, hakket
salt og pepper

Kok potetene med skallet på til de er møre.
Avkjøl litt og del i biter. Nypoteter kan beholde skallet på.

Varm opp olivenolje i en liten stekepanne eller kjele og surr hvitløken på lav varme i noen minutter.
Ha i kremost og la den smelte. Rør om av og til.

Bland den smeltede kremosten med potetene og ha i masse gressløk.
Smak til med salt og pepper.

Ferdig! :)

2 kommentarer:

  1. Åh, denne ser nydeleg ut !
    Takk for tipset :)

    Anne-Mari

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Anne-Mari! Bare hyggelig :-)

      Klem
      Svetlana :-)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...