tirsdag 5. november 2013
Lun potetsalat med kremost
Vi spiser mye poteter om dagen. Det er litt rart siden jeg vanligvis ikke er så glad i poteter, men nå i det siste har det blitt veldig mye av det fordi jeg må bare ha det. :) Og epler. :) Dagens rett er en lun potetsalat med kremost. Rask å lage, smaker kjempegodt og passer til det meste.
Til 2 trenger du:
4 kokefaste poteter
olivenolje
2 hvitløksfedd, hakket
125 g kremost naturell
frisk gressløk, hakket
salt og pepper
Kok potetene med skallet på til de er møre.
Avkjøl litt og del i biter. Nypoteter kan beholde skallet på.
Varm opp olivenolje i en liten stekepanne eller kjele og surr hvitløken på lav varme i noen minutter.
Ha i kremost og la den smelte. Rør om av og til.
Bland den smeltede kremosten med potetene og ha i masse gressløk.
Smak til med salt og pepper.
Ferdig! :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Åh, denne ser nydeleg ut !
SvarSlettTakk for tipset :)
Anne-Mari
Takk, Anne-Mari! Bare hyggelig :-)
SlettKlem
Svetlana :-)