onsdag 20. november 2013

Multefromasj


Jeg elsker multer og multefromasj var midt i blinken for meg da jeg så oppskriften i kokeboken til gutta. Mannen i huset er ikke så glad i multer, og da går det også an å erstatte multer med bringebær. :)

Til 4 trenger du:

4 gelatinplater
3 egg
1 dl sukker
1 dl kremfløte
2 dl rørte multer

Legg gelatinplatene i bløt.

Kok opp 1/2 dl vann og ta kjelen av platen.
Rør gelatinen inn i vannet. Sett til side til avkjøling.

Visp egg og sukker til eggedosis.
Tilsett gelatinen.

Stivpisk kremfløten og vend inn i eggedosisen.

Vend inn mesteparten av multene. Spar litt til pynt.

Fordel fromasjen i serveringsskåler og sett i kjøleskapet i noen timer, gjerne over natten.

Pynt med multer og server! :)

2 kommentarer:

  1. Dette så veldig godt ut! Kan man erstatte rørte multer med multesyltetøy og ev. redusere sukkermengden noe? Kunne sikkert vært godt å servere med krumkaker! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei!
      Du kan fint bruke syltetøy. Smak på det først. Er det veldig søtt, da reduserer du sukkermengden noe. Jeg kjøpte ferdigrørte multer fra Nora og de var søte. Fromasjen er veldig god til krumkaker!

      Hilsen
      Svetlana

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...