søndag 1. juni 2014

Vinnere av giveaways fra Barilla!!!

Herlige Sicilia :)

I dag er det 1. juni og det betyr at jeg skal trekke 5 heldige vinnere av giveaways fra Barilla!
Jeg lurte veldig på om jeg skulle legge ut et pastabilde, men fant ut at det ville passet veldig fint med et sommerbilde. Det er jo så flott vær ute!!! Og hva kan være bedre enn et bilde av en herlig italiensk strand? Dette bildet er fra sykkelturen på Sicilia. Sykkelturer er noe jeg vil anbefale til både unge og godt voksne, til og med barnefamilier. Det er nok ikke lenge til minstemann får vært med på sin første sykkeltur, i en vogn bak sykkelen til pappa riktignok. :)
Tilbake til giveaways. :) Det har kommet 25 kommentarer og jeg kan konkludere med at Pasta Bolognese og Carbonara er folkets favoritter! Jeg vil også takke alle sammen for at dere har deltatt og delt deres tips og oppskrifter! Det var virkelig morsomt å lese kommentarene og ikke minst få nye ideer til retter jeg kan lage fremover.
Jeg har brukt random.org til å trekke 5 vinnere, og vinnertallene er 1, 8, 9, 19 og 22. Gratulerer til Regine, Karianne, Cecilie, Snefrid og Kjersti! Send meg en mail med navn og adresse, så kommer pakkene hjem til dere om ikke så lenge. :)

Ønsker alle sammen en fortsatt flott helg!!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...