torsdag 11. september 2014

Vegetar karri

 
I dag blir det en superenkel, men smakfull vegetar karri til middag for hele familien. Bort med forkjølelsen! :)

Til 4 trenger du:

olivenolje
2 store søtpoteter eller 1 stor butternut squash (flaskegresskar), i biter
4-5 hvitløksfedd, hakket
1 chili, hakket
1 rød løk, i skiver
1 tommelfingerstor ingefærrot, i staver
1 boks hermetiske tomater
1 boks hermetiske kikerter
1 ss karripasta
4 dl vann
1 boks hermetiske bønner

frisk koriander
sitronbåter
yoghurt eller rømme

blomkålris (oppskriften finner du HER - erstatt broccoli med blomkål)

Stek potetene/squashen brune i olje, ca 8-10 minutter.
Tilsett hvitløk, chili, løk, ingefær, tomater og kikerter. Rør ut karripasta i litt av vannet og tilsett i gryta sammen med resten av vannet. Kok opp og la koke i 30 minutter.
Tilsett bønner og la dem bli gjennomvarme.
Strø over frisk koriander rett før servering.

Server sammen med blomkålris, sitronbåter og yoghurt eller rømme. :)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...