onsdag 1. oktober 2014

Kyllingsalat med fetadressing


Dette er en veldig lett kyllingsalat, som passer fint som lunsj eller sen middag. Kjapp å lage - under en halvtime, og er kjempegod! Fetadressingen smaker fantastisk sammen med ristede valnøtter og honning. Du må bare prøve! :)

Til 4 trenger du:

4 kyllingbryst
salt og pepper
krydder etter smak
olje til steking

2 poser babyleaf
1 stor eller 2 små sjalottløk, i tynne skiver
svarte oliven, i skiver
et par never valnøtter
flytende honning
parmesan

Fetadressing:

150 g feta
et lite glass pesto, ca 150 g
2 dl creme fraiche

Krydre kyllingbrystene med salt, pepper og krydder etter smak.
Stek i olje i en varm stekepanne, til brystene er gjennomstekt.
La dem hvile litt før du skjærer dem i skiver.

Kjør ingrediensene til dressingen med stavmikser.

Vask og tørk salaten.

Rist nøttene i en tørr panne.

Fordel babyleaf på tallerkenene.
Anrett kyllingskivene oppå salaten.
Strø over løkskiver.
Legg en god spiseskje med dressing i midten.
Strø over oliven, ristede valnøtter og ringle over litt honning.
Legg noen parmesanflak rundt eller server ved siden av salaten.

:)

1 kommentar:

  1. Kylling er alltid godt, men eg er ikkje oppfinnsom nok til å finna på nye ting. Takk for deling, for dette såg ekstra godt ut; ikkje for mange ingrediensar, men sikkert mykje smak.
    Siri

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...