onsdag 22. oktober 2014

Tunfiskburger


Denne burgeren er bare såååå nydelig og sååå rask å lage hvis du har hamburgerbrød på lur. Jeg dobler alltid hamburgerbrødoppskriften og fryser halvparten. Det er så kjekt å ha ferdige brød en dag ungene plutselig får lyst på hamburgere til middag, og spesielt på en hverdag. Inspirasjonen til denne oppskriften fant jeg nok en gang hos Annica, og har som alltid modifisert oppskriften etter min egen smak. :)

Til 8 burgere trenger du:

600 g hermetisk tunfisk i olje
2 selleristenger, finhakket
1 sjalottløk, finhakket
1 dl majones
2 ss creme fraiche
cayennepepper

2 mozzarellakuler, i skiver (kan erstattes med Jarlsberg)

tomatskiver
agurkskiver
grønn salat

oliven

8 hamburgerbrød, oppskriften finner du HER

Sett stekeovnen på 180 grader.

Rør sammen tunfisk, selleri, løk, majones og creme fraiche. Smak til med cayennepepper og evt. salt.

Del brødene i to.
Fordel tunfiskrøren over bunnene.
Topp med mozzarellaskiver.
Sett inn i ovnen i 15 minutter.

Legg på tomat, agurk, grønn salat og brødtoppene.
Server med oliven. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...