tirsdag 18. november 2014

Indisk vegetar curry

 
Jeg er veldig glad i indisk mat og vegetariske retter. Har du masse grønnsaker, spennende krydder og friske urter i en rett, trenger du ikke kjøtt. Bare prøv! :)

Til 4 trenger du:
 
olivenolje
1 løk, hakket
1 glass Korma pasta
2 hvitløksfedd, presset
2 store søtpoteter, i terninger
1 stor squash, i terninger
1 stor aubergine, i terninger
2 bokser hermetiske tomater
1 dl vann
salt og pepper
en pose babyspinat
 
Tilbehør:
ris eller couscous
naanbrød, oppskriften finner du HER
 
Stek løken i olivenolje på lav varme i noen minutter til løken er myk.
Tilsett Korma og hvitløk og stek et par minutter til.
Tilsett resten av ingrediensene unntatt spinaten og kok opp. La retten småkoke under lokk i ca 20 minutter eller til potetene er møre.
Smak til med salt og pepper.
Rør inn spinaten rett før servering.
 
Server med ris eller couscous og naanbrød. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...