mandag 24. november 2014

Nudler med kylling og reker

 
Denne nydelige og smakfulle retten ble en klar favoritt hos barna med en gang. Nudler er jo alltid populært på middagsbordet, og sammen med kylling, reker, grønnsaker, krydder og urter ble dette en sunn rett for hele familien. Rask å lage er den også!

Til 4 trenger du:
 
250 g eggnudler
 
olje til steking
1 broccoli, i buketter
1 rød paprika, i strimler
1 boks mais
2 hvitløksfedd, revet eller presset
1 rød chili, hakket
en 2 cm bit frisk ingefær, finhakket
 
3 kyllingfileter, i strimler
 
1 ss Madras pasta
1,5 dl vann
2 ts soyasaus med redusert saltinnhold
 
200-300 gram rensede reker
2-3 vårløk, finhakket
frisk koriander, hakket
 
lime, i båter til servering
 
Kok nudler etter anvisning på pakken.
 
Varm opp olje i en stor panne eller wok.
Ha i alle grønnsakene bortsett fra vårløk og stek under omrøring til de begynner å bli møre.
Ha grønnsakene over i en skål.
 
Stek kyllingstrimlene raskt på høy varme under omrøring til de er gjennomstekt.
Ha kyllingen i skålen med grønnsakene.
 
Ha Madras pasta i panna sammen med 1,5 dl vann og soyasaus. Kok opp.
Tilsett nudlene og rør godt, men forsiktig.
Tilsett grønnsakene og kyllingen.
Strø over reker, vårløk og koriander.
 
Server sammen med limebåter. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...