tirsdag 11. november 2014

Paella med pasta og skalldyr


Her har du Italias svar på paella. Ja, helt riktig! Paella med pasta istedenfor ris. Veldig godt!!! I denne oppskriften brukte jeg kalkunkorv og reker, men du kan ta det du har og liker. :)

Til 4 trenger du:

400-500 gram makaroni eller risoni
1 kyllingbuljongterning
1/2 ts gurkemeie

smør og olivenolje til steking
200 gram kalkunkorv, i terninger
2 hvitløksfedd, i skiver
1/2 chili, finhakket
1 boks hermetiske tomater
2 grillede paprikaer, i strimler
1/2 boks hermetiske erter
sitron- eller limesaft
salt og pepper

300 gram skalldyr
frisk persille, hakket

Kok pasta etter anvisningen på pakken, men tilsett kyllingbuljong og gurkemeie i kokevannet.
Spar litt av vannet.

Stek kalkunkorv, hvitløk og chili raskt i litt smør og olivenolje til kalkunkorv har fått en fin farge.
Tilsett tomater og kok opp.
Ha i paprika og erter. Rør rundt.
Smak til med sitron- eller limesaft, salt og pepper.

Bland pasta sammen med tomatsausen. Tilsett litt pastavann hvis retten virker for tørr.

Strø over skalldyr og persille og server! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...