torsdag 27. november 2014

Suppe med kalkunstrimler og nudler

 
Dette er en enkel, men smakfull suppe som barna kommer til å elske. Varier gjerne med forskjellige grønnsaker. Ta det du har i skapet.

Til 4 trenger du:

500-600 gram kalkunfilet, i strimler
olje til steking

1,5 l kylling- eller grønnsaksbuljong
1 boks kokosmelk
2 laurbærblader
3 store gulrøtter, i skiver
1 liten gul løk, finhakket
2 selleristilker, finhakket
1 ss currypasta
1/2 rød chili, finhakket
pepper
250 gram eggnudler

2 vårløk, i skiver, til servering

Stek strimlene i litt olje til de er gjennomstekt.

Kok opp buljong, kokosmelk og laurbærblader i en stor kjele.
Tilsett gulrøtter og la småkoke til gulrøttene er nesten møre.
Stek løk og selleri i litt olje til løken er myk og blank.
Ha løk og selleri i buljongen.
Tilsett currypasta og chili.
Smak til med pepper.
Ha i kalkunstrimlene og la suppen småkoke noen minutter før du tilsetter nudler.
Kok nudlene i suppen i 3-4 minutter.

Strø over vårløk før servering. Ha gjerne godt brød og smør ved siden av. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...